SZAKEMBEREKNEK

Születés élménye

 

Kevesen gondolnak arra, hogy a saját születésük alapvető mintázatként rögzül, melynek a magzati és csecsemőkori tanulási, érlelődési folyamatokban és ezért az egész élet során kiemelt szerep jut. Születésünk az első fontos, gyökeres változás életünkben, melyet megtapasztalunk, átélünk, és sohasem felejtünk el.

Felnőttek számára saját születésük élményanyagának maradványai befolyásoló tényezőként hatnak az egész élet során és különösen a babavárás és a szülés alatt. A csoportmunka során megismerkednek a résztvevők ennek részleteivel, és ez akkor is hatásos, ha saját születésükről gyakorlatilag nincs, vagy alig van információjuk.

A csoportba azok jelentkezését várjuk, akik az önismereti munkában eljutottak saját életükben a fenti kérdésekhez, bármilyen életkorban. Azoknak is ajánljuk a csoporton való részvételt, akiket foglalkoztat a gyermekvárás, vagy esetleg már útban van a kisbaba. Ebben a csoportban fogadni tudjuk a család több tagját is egyszerre. (20 éven felülieket). A csoporton való részvételt ajánljuk a pároknak együtt.

A csoport előtt és után lehetőség van konzultációt kérni a Kheiron központban, vagy a Perinatus Alapítványnál, melynek során a jelentkező születéssel kapcsolatos személyes problémái, életeseményeinek összefüggései új megvilágításba kerülhetnek.

 

Hozzanak magukkal:

  • Puha, könnyű ruhát, melyben könnyen mozgunk, és a földön ülünk,
  • Füzetet, írószert,
  • Ha van kedvenc takarónk vagy kispárnánk,
  • Könnyű ennivalót (esetleg ebédet is).

Helyszín: Perinatus Alapítvány, 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 35. I/8. (8-as kapucsengő)

Időpont: 2023.04.29 09:00 - 18:00 (lejárt esemény)

Ár: 27 000 Ft

Aktuális programjaink

Lezárult programjaink

x