SZAKEMBEREKNEK

Fellélegző

Nyitott csoportban, hétről-hétre, vezetett légző-, szemlélődés- és relaxációs gyakorlatokat végzünk, amelynek a tapasztalatait lehetőségünk lesz megosztani. Sor kerülhet a témához kapcsolódó, a hétköznapi életünk során felmerülő kérdések átgondolására.

 

Jöhetsz csak kicsit megpihenni, feltöltekezni és fejlődni, átalakulni, a belső biztonságos teredet megerősíteni, amihez itt biztonságos külső teret, kereteket és szakmai támogatást kaphatsz.

 

Időpont: hetente péntekenként 17:00-18:15

Helyszín: Budapest, VI. Vörösmarty utca utca 46.

Jelentkezés: gab.szantai@gmail.com

Vezeti: Szántai Gabriella, klinikai szakpszichológus

 

Csoportvezető(k):

Szántai Gabriella

klinikai szakpszichológus

Gyerekkorom élményei és fiatal gyógypedagógus koromban szerzett tapasztalataim a létezés sokszínűségéről vezettek a pszichológusi pálya felé. Az alapképzést az ELTE-n végeztem, klinikai pszichológiai képzésemet a HIETE Orvostovábbképző Karán, a pszichoterapeuta szakvizsgára felkészítő tanfolyamot a VIKOTE-nél. Gyerekeim születése meghatározó, katartikus élmény, ami szakmai tekintetben is erős formáló erővel bírt. A várandóssági alatti támogatás, a békés, háborítatlan szülés-születés segítése és a közben formálódó anya-gyerek kapcsolat került a szakmai tevékenységem fókuszába. Gyerekekkel kapcsolatos kérdések mentén anyákkal, szülőkkel, családokkal dolgozom. Nagyobb tapasztalatom van csoportok kísérésében, pszichodráma vezető és relaxációs terapeuta vagyok.

Jelentkezés a leírásban megadott elérhetőség(ek)en.

Aktuális programjaink

Lezárult programjaink

x