SZAKEMBEREKNEK

Érintés – EGERBEN

Magzati korunkban folyamatos áramlásban élünk. Az édesanya teste és a magzatvíz állandóan körülveszi, gyengéden simogatja a magzatot. Megszületésünk után ennek folytonossága egyik pillanatról a másikra megszakad, és túlságosan kevés érintésben van részünk. Megtörténhet, hogy a születés után a kisbaba a hiánytól, a rossz érzéseitől fokozatos elszigetelődéssel szabadul meg. Nagyon sok felnőtt van, aki a természetes emberi közelséget, érintést nehezen tudja elfogadni, nem esik jól számára. Mások örömmel ölelik meg egymást, keresik a közelséget és az intimitást. Hangulatunktól, életkorunktól, tapasztalatainktól függően sokféleképpen reagálunk az érintésre. A csoporton az érintéssel kapcsolatos kérdéseink és szükségleteink kerülnek a fókuszba.

Ez a téma egy hét részes sorozat tagja, ami mind a születés alapmintázatához kapcsolódó témákat járja körül.

Változás - Kötődés - Határok - Érintés - Elengedés - A születés élménye - Félelem helyett szeretet.
A témák tetszőletges sorrendben, egymástól függetlenül látogathatóak. A módszertant Orosz Katalin klinikai szakpszichológus, transzperszonális terapeuta dolgozta ki; és a Perinatus Alapítvány és a Kheiron Pszichológiai Tanácsadó és Okatató Központ munkatársainak gondozásában él tovább.

 

A csoport 2024.07.20. (vasárnap) 9-18h óra közt kerül megtartásra.
A képzés helyszíne: Eger, ÖSSZHANG Egyesület (Barkóczy u. 11. A épület 2. emelet 4. 22-es kapucsengő)
Csoportvezető: Tolnay Katalin
Én magam az Orosz Katalin szakmai vezetésével működő Születés Kísérleti Műhely, a Kheiron Pszichológiai Tanácsadó és az egri ÖSSZHANG Egesület a munkatársaként tartom a csoportot Egerben.

Egy alkalom részvételi díja: 18.000 Ft. 

A csoport létszáma 6-8 fő, ami az előleg utalással véglegesített jelentkezések sorrendjében alakul ki. A találkozó előtt a praktikus tudnivalókról téjékoztató levelet küldök.

A jelentkezés menete:

  • Érdeklődés esetén küldd vissza az alábbi űrlapot!
  • A megadott elérhetőségeken megkereslek, és ha még nem találkoztunk, egyeztetünk egy rövid online ismerkedő beszélgetést.
  • Ha ezután szívesen jössz a csoportra, elküldöm az utaláshoz szükséges adatokat.
  • Ha érdekel a lehetőség, de most nem alkalmas az időpont, kérésedre felveszlek egy olyan listára, akiknek a jövőben direkt értesítést küldök a csoportok indulásáról.

A témában szeretettel ajánlom figyelmedbe Orosz Katalin és S.Nagy Zita könyvét

A beszámolót teljes  titoktartással kezeljük, kizárólag egy megbízott felelős munkatársunk és a csoport vezetője férhet hozzá. 

Jelentkezés

 

Időpont: 2024.07.20 09:00 - 18:00

Ár: 18 000 Ft

Elfogyott.

Aktuális programjaink

Lezárult programjaink

x