SZAKEMBEREKNEK

ESETMEGBESZÉLŐT INDÍTUNK

PERINATALIS TÉMÁK FELDOLGOZÁSÁHOZ
várhatóan hétköznaponként 19:00 és 21:00 óra között

Többen jeleztétek, hogy szükségetek volna perinatális témákkal dolgozó szakembereknek esetmegbeszélő és szupervíziós lehetőségre a munkátokhoz, a klienseitek kísérésében.

Az alapítványunk keretein belül most online csoportot indítunk. A jelentkezés végzettséghez nem kötött, a mindennapi gyakorlatban dolgozók munkáját szeretnénk támogatni. Védőnők, szülésznők, dúlák, mentálhigiénés szakemberek, pszichológusok, családterapeuták, laktációs tanácsadók, hordozási tanácsadók, perinatális szaktanácsadók, orvosok jelentkezésére számítunk. Más, a perinatális pszichológia tárgykörébe tartozó esetek is helyet kaphatnak (szülés-születés körüli gyász, várandós gondozás, a baba gondozásának kérdései, regulációs zavarok, a kliens saját születési élménye, párkapcsolati nehézségek a perinatális időszakban
stb.)

A jelentkezés a csoportba folyamatos. Megfelelő számú jelentkező esetén az alkalmakat hétköznaponként 19:00 és 21:00 óra közötti időszakra hirdetjük meg. A meet felületén találkozunk. A csoporthoz való csatlakozásnak nem feltétele az esethozás, de a legtöbbet a konkrét helyzeteken keresztül tudjuk majd tanulni. A csoporton elsősorban a tapasztalati tudásra építünk, de szó lesz elméletről is. A technikai részleteket a jelentkezőknek emailben küldjük.

 

A csoportot kísérő két szakember:
• Csizek Zsuzsanna – mentálhigiénés segítő szakember
• Szántai Gabriella – klinikai szakpszichológus

Az alkalom díja: 10.000 Ft / 120 perc

Információ a +36 30 709 02 77-es telefonszámon

Ár: 10 000 Ft

Jelentkezés a leírásban megadott elérhetőség(ek)en.

Aktuális programjaink

Lezárult programjaink

x