SZAKEMBEREKNEK

SZEMÉLYES MŰHELYEK KISGYEREKES SZÜLŐKNEK

Benned is dúlnak néha az Indulatok Anyaként?

Tudom, hogy erről nagyon nehéz beszélni, mert azt gondolod, hogy elfogadhatatlan, ha egy Anya indulatos és végképp, ha ezt a kisgyermekes mindennapokban éli meg. Pedig mindannyian tudjuk, hogy néha igazán idegörlő helyzetekben kell helyt állnunk és
borzasztóan nehéz hideg fejjel maradni. Emberek vagyunk. Érző lények. Természetes, hogy néha, vagy az intenzív Anyai évek alatt gyakrabban kiborulunk.

Az Indulatok az Anyaságban egy olyan 3 hónapon átívelő intenzív önismereti utazását, amelyben hétről-hétre dolgozunk az érzéseinkkel, indulatainkkal. A csoporton megismerjük Anyaságunk jelentősebb érzéseit, dolgozunk az őket övező testérzetekkel. A nehezebb érzések mögött pedig kutatjuk majd a szükségleteket, amelyek mentén megfogalmazzuk azokat az Én-üzeneteket, amelyek segítenek majd a mindennapokban.

A 12 találkozás alkalmával művészetterápiás módszerekkel, értékes alkotási folyamatokkal találkozhattok. Aggodalomra viszont semmi ok, hiszen a részvételhez semmilyen művészeti előképzettség nem szükséges!
Érkezhetsz 0-2 éves korú gyermekeddel, de amennyiben meg tudod oldani, úgy ez a 1,5 óra most szóljon csak rólad!

Csoportvezető: Feketéné Kovács Judit mentálhigiénés segítő szakember, művészetterapeuta
Ára: 8000 Ft /alkalom (90 perc)
Amely két részletben fizetendő (2x 48.000 Ft) és tartalmazza az egész csoportfolyamat alatt
használatos művészeti eszközöket.

További információk, érdekességek itt.

Facebook oldal

Jelentkezés a leírásban megadott elérhetőség(ek)en.

Aktuális programjaink

Lezárult programjaink

x