SZAKEMBEREKNEK

Kérdezd a szülésznőt!

A várandósság egy nagyon kalandos, izgalmas, érzelmes meglepetés az asszonyok és családok életében. Öröm a kisbaba megérkezése és bejelentkezése, és megannyi kérdés is felmerül ezzel az időszakkal kapcsolatban. Egyik részük arról szól, hogy mi lesz, hogyan lesz a kialakult életünkkel, a munkahelyemmel. Hogyan változik meg az életünk a baba jövetelével.

Jöhetnek aggódások is, amelyeknek egyik részében felmerül a várandós fiatalasszonyban, hogy minden rendben legyen. Mindent megcsináljak, hogy a baba és én is egészségesek legyünk. Mit tehetek ennek érdekében? Milyen vizsgálatokkal fog járni ez a kilenc hónap? Milyen lesz a szülés? Hogyan kell felkészülni rá? Hol szüljek? Kivel szüljek, ki legyen velem a szülőszobán? Szoptatni szeretném legalább hat hónapos koráig, fel kell-e készülnöm erre? A páromat is fel kell-e készítenem? Ő olyan nehezen kérdez, amikor a védőnőhöz megyek, ő dolgozik, nem tudja kinek feltenni a kérdéseit, esetleg a félelmeit.
Sorolhatnám a kérdéseket, amiket a várandósokkal dolgozva mindig át tudtunk beszélni...

 

A beszélgetés  időpontja: 2024. június 13-án, 17-19 óra.

A beszélgetést kíséri: Nováky Rita, szülésznő, perinatális szaktanácsadó

Ára: 8.000 Ft
Jelentkezés

Csoportvezető(k):

Nováky Rita

szülésznő, perinatális szaktanácsadó

Munkámban fontosnak tartom, hogy a szülőnőket és babájukat hozzásegítsem a lehető legjobb szüléshez-megszületéshez . Ilyenkor fiatal nőből anyává válik a babavárás-szülés folyamatában az édesanya, ebben a folyamatban kísérem a családokat: anyákat, apákat, néha a nagymamákat is. Perinatális szaktanácsadóként szülésélmény feldolgozással, valamint a várandósságban, szülésben történt veszteséggel foglalkozom. A Perinatus Alapítványnál a Gömbölyödő klub egyik háziasszonya vagyok.

Időpont: 2024.06.13 17:00 - 19:00 (lejárt esemény)

Aktuális programjaink

    Lezárult programjaink

    x