SZAKEMBEREKNEK

HATÁROK

A születés szót átfogalmazhatjuk a „határok átlépése” kifejezésre. A határ két oldalán egészen különböző lehet a helyzet. Amikor a házból kilépünk a kertbe, megváltozik a tér tágassága, a védettség érzése, és egészen mást teszünk kint, mint bent. Kapcsolataink is bonyolult határok között zajlanak. Tudjuk-e tiszteletben tartani a másik ember igényét, tudunk-e nemet mondani, amikor arra van szükség, és tudunk-e merev határainkon ajtót találni, ha meg kell vigasztalnunk valakit? A csoporton megvizsgáljuk énünk határait, és azokat a készségeinket, melyek néha önkéntelenül, máskor tudatosan segítenek határaink egészséges fenntartásában, formálásában.

 

A csoport 2024. október 12-én, szombaton, 10.00-19.00 óra közt kerül megtartásra.
A képzés helyszíne: Aranykapu Műhely, Szeged Lengyel u. 8.

Egy alkalom részvételi díja: 26.000 Ft. 

Mivel ezek rövid csoportok, első interjút nem szoktunk készíteni, hanem a jelentkezési lapon lévő kérdésekre adott válaszok segítségével ismerkednek előzetesen a csoport vezetői a jelentkezőkkel.
A részvétel erősen megmozgatja a hangulati életet, ezért fontosnak tartjuk, hogy felkészülj lelkileg erre. A kérdésekre való válaszadás hozzájárul ahhoz is, hogy elkezdj a témára összpontosítani, emlékezni, töprengeni. Ez mindenképpen megkönnyíti, hogy a csoporton minél több élménnyel gazdagodj.

A kérdésekre válaszolhatsz röviden, de ha kedved és időd van, írhatsz hosszabban is. 

A beszámolót teljes  titoktartással kezeljük, kizárólag egy megbízott felelős munkatársunk és a csoport vezetője férhet hozzá.

Jelentkezés

Az ÉletTÉRkép csoportokról általánosságban itt tájékozódhat.

 

Időpont: 2024.10.12 10:00 - 19:00

Ár: 26 000 Ft

Jelentkezés a leírásban megadott elérhetőség(ek)en.

Aktuális programjaink

Lezárult programjaink

x