SZAKEMBEREKNEK

ELENGEDÉS

Ha azt halljuk, veszteség, gyász, mindannyian súlyos fájdalmainkra gondolunk, elvesztett szeretteinkre, be nem teljesült reményeinkre. Nehéz elképzelni, hogy a kisbaba ragyogó mosolya, tejszagú cuppogása mögött a gyász fájdalmával is küszködik kicsiny lelke. Azt hisszük, „csak” a hasa fáj, pedig sokszor elvesztett biztonságát siratja, az anyaméhből való kilépés veszteségét próbálja elmondani a saját nyelvén. Talán nehezen érhető tetten a baba gyásza felnőtt mindennapjainkban, de ezen a csoporton érthetetlenül nehéz fájdalmainkon dolgozhatunk.
 

A csoport 2024. november 9-én, szombaton, 10.00-19.00 óra közt kerül megtartásra.
A képzés helyszíne: Aranykapu Műhely, Szeged Lengyel u. 8.

Egy alkalom részvételi díja: 26.000 Ft. 

Mivel ezek rövid csoportok, első interjút nem szoktunk készíteni, hanem a jelentkezési lapon lévő kérdésekre adott válaszok segítségével ismerkednek előzetesen a csoport vezetői a jelentkezőkkel.
A részvétel erősen megmozgatja a hangulati életet, ezért fontosnak tartjuk, hogy felkészülj lelkileg erre. A kérdésekre való válaszadás hozzájárul ahhoz is, hogy elkezdj a témára összpontosítani, emlékezni, töprengeni. Ez mindenképpen megkönnyíti, hogy a csoporton minél több élménnyel gazdagodj.

A kérdésekre válaszolhatsz röviden, de ha kedved és időd van, írhatsz hosszabban is. 

A beszámolót teljes  titoktartással kezeljük, kizárólag egy megbízott felelős munkatársunk és a csoport vezetője férhet hozzá. 

Jelentkezés

Az ÉletTÉRkép csoportokról általánosságban itt tájékozódhat.

 

Csoportvezető(k):

Nováky Rita

szülésznő, perinatális szaktanácsadó

Munkámban fontosnak tartom, hogy a szülőnőket és babájukat hozzásegítsem a lehető legjobb szüléshez-megszületéshez . Ilyenkor fiatal nőből anyává válik a babavárás-szülés folyamatában az édesanya, ebben a folyamatban kísérem a családokat: anyákat, apákat, néha a nagymamákat is. Perinatális szaktanácsadóként szülésélmény feldolgozással, valamint a várandósságban, szülésben történt veszteséggel foglalkozom. A Perinatus Alapítványnál a Gömbölyödő klub egyik háziasszonya vagyok.

Időpont: 2024.11.09 10:00 - 19:00

Ár: 26 000 Ft

Jelentkezés a leírásban megadott elérhetőség(ek)en.

Aktuális programjaink

Lezárult programjaink

x