SZAKEMBEREKNEK

INTEGRATÍV BABATERÁPIA (IBT) képzés Matthew Appletonnal

 

A 2023. márciusában induló, és három éven át zajló képzés 12 modulból áll, mely 8 elméleti, és 4 sajátélményű modulból épül fel. Az elméleti modulok 3 naposak, péntektől vasárnapig, budapesti helyszínen. A sajátélményű modulok 4 naposak csütörtöktől vasárnapig, természethez közeli, bentlakásos helyszínen (Születés utazás címmel – lásd később). Az oktatás angol nyelven zajlik, magyar tolmácsolással.

A képzés olyan szakembereknek szól, akik munkájuk során már dolgoznak kisbabákkal és családjukkal, és szeretnék mélyebben megérteni, hogy a babák hogyan mutatják meg magzatkori és születés körüli tapasztalataikat, és hogyan dolgozhatnak ezekkel a korai élményekkel, akár traumákkal. A képzésre olyan szakembereket is várunk, akik szeretnék jobban megérteni a magzati kor és születés körüli élmények hatását a gyerekek, serdülők és felnőttek életében. Korábbi években a résztvevők között voltak többek között szülésznők, dúlák, kranioszakrális terapeuták, oszteopaták, gyermekorvosok, csecsemőosztályos nővérek, szoptatási tanácsadók, masszázs- és mozgásterapeuták, (testorientált) pszichoterapeuták, pszichológusok, kismama-jóga oktatók.

Az Integratív babaterápia számos forrásból merít, többek között a pre- és perinatális pszichológia, a szomatopszichoterápia, a kranioszakrális terápia területeiről. Az olyan új kutatási területek eredményei is megjelennek benne, mint az önszabályozás, a neurobiológia, epigenetika, biodinamkius embriológia, mező elmélet, kötődés elmélet, traumaterápia, a tudatot vizsgáló kutatások, és a különböző kultúrákat összehasonlító kutatások. A képzés mögött több mint két évtizedes terápiás és kiképzői tapasztalat áll.

 

IDŐPONTOK
ELMÉLETI MODULOK
SAJÁTÉLMÉNYŰ MODULOK
MATTHEW APPLETON

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZLETEK

 


 

Időpont: 2023.03.24 (lejárt esemény)

Aktuális programjaink

Lezárult programjaink

x