Vegyen részt a születés, a családdá alakulás időszakának támogatásában! Támogassa a Perinatus Alapítvány munkáját!

Mivel foglalkozunk?

A Perinatus Alapítvány a gyermekvállalásra készülők, a várandósok és a kisgyermekes családok támogatásával foglalkozik. Közvetlen tanácsadás, terápia mellett, tudományos ismeretterjesztéssel, szakemberek képzésében való részvétellel igyekszünk azokhoz is eljuttatni a segítséget, akiket közvetlenül nem érünk el.
Célunk a társadalom egésze számára világossá tenni, hogy a fogantatástól számított első évnek egy életre szóló jelentősége van.

Magyarországon egyedülálló módon, elsőként foglalkozunk olyan komplexen ezzel a témával, amely magában foglalja a születés élményének felnőttkori feldolgozását, és a fogantatás, a váradósság, gyermekágy és a kisgyerekes időszak gondozását egyaránt.
Konkrét, közvetlen célunk egyfelől elérni a családokat, szülőket még mielőtt a foganás megtörténik, ennek a korszaknak a kiemelten érzékeny transzformatív erejét tudatosítani, a gondozást megkezdeni. Másfelől a szakmai területen elérni a szemléletváltást a szülészetek gyakorlatának megreformálásán keresztül.

Társadalmi felelősségvállalás

A Perinatus Alapítvány olyan társadalmi szükségletet szolgál, amely ma még kevéssé ismert, viszont a közeljövőben várhatóan az egészségvédelem egyik legdinamikusabban fejlődő ágává válik.

Tevékenységünk olyan jól megfogalmazható és közérthető üzenetet hordoz, amely sokat tehet Vállalkozásának külső képéhez. A kisgyerekes időszak, a gyermekvállalás minden család életének fontos részét képezi. Ennek egészségügyi és lelki vonatkozásait csak most kezdjük megismerni.

Legyen a partnerünk, dolgozzunk együtt a társadalom számára alapvető fontosságú terület átalakításán!
Az általunk képviselt megelőzés, és kezelés a legnagyobb hatókörű munka az élet jövője szempontjából. Olyan komplex megelőzést és problémakezelési stratégia, amely a most születő és a felnőtt populáció testi-lelki egészségét döntő módon befolyásolja.

További információkért keresse irodavezetőnket:
Szász Melinda
Telefon: 70/433 2491
Email: perinatus.alapitvany@gmail.com

Milyen módon támogathat bennünket?

  • Kiadvány megjelenésének támogatása

Alapítványunk Tudományos ismeretterjesztés területén tervez több, a témánkat érintő kiadvány kiadását, melyek elkészítéséhez anyagi támogatására van szükségünk.

Kérjük, támogassa egy könyv vagy ismertető füzet megírását és megjelentetését, hogy minél szélesebb rétegeket elérhessünk!

  • Eseményeink támogatása

Támogassa nagyobb rendezvényünket, vagy valamelyik rendszeres klubunkat, beszélgetőkörünket.

Két nagy ingyenes rendezvényünkre tavasszal és ősszel kerül sor. Mindkettőn találkozhatnak az egyes szakterületek ismert előadóival, illetve szakembereink tartanak workshopot, interaktív előadásokat.

A tavaszi program a Születés Hete programsorozatba becsatlakozva tartjuk, ősszel pedig a … éve megrendezésre kerülő Perinatus Napokon várjuk az érdeklődőket.

  •  Anyagi támogatás

Kérjük, támogassa munkánkat pénzadománnyal!

Támogatásával hozzájárulhat ahhoz, hogy minél többekkel elérjünk a lényegi információkkal, és a nehéz helyzetben lévőknek is segíteni tudjunk.
Ezt megteheti személyesen az előtérben elhelyezett gömbadományos dobozban, házipénztárunkba való befizetéssel, utalással.

Perinatus Alapítvány
ERSTE BANK Zrt.
11600006 – 00000000 – 98226733
IBAN: HU46116000060000000098226733

  • Kutatás támogatása

• Finanszírozza egy kutató szakemberünk alkalmazását.
• Támogassa kutatásunkat. Az elméleti anyag gyakorlatba való leghatékonyabb átültetésére óriási szükség van.