A Perinatus Alapítvány munkáját nagyszámú önkéntes szakember és laikus támogatja. Nélkülözhetetlen segítségük lehetővé teszi, hogy munkánkat magas színvonalon végezhessük, ingyenes programjaink megvalósulhassanak.

A következő területeken van szükségünk még segítőkre:

  • forrásteremtés
  • online marketing

Forrásteremtés:
Alapítványunk működését egyéni és céges adományokból, 1%-os támogatásokból és a közhasznú tevékenységből fedezzük. A stabil működésünkhöz szükségünk lenne további anyagi forrásokra, ennek lehetőségeit keressük. Szeretnénk kapcsolatot építeni a for profit szektor résztvevőivel és kialakítani új együttműködéseket. Az ötletek kidolgozásához és a kapcsolatok kiépítéséhez keresünk önkéntes munkatársakat.
Online marketing:
Küldetésünk megvalósításához

Fontos, hogy segítő tevékenységünk híre minél több családhoz eljusson. Ennek érdekében szeretnénk minél több, a témában érintett internetes portálra feltenni a programjainkat, hirdetéseinket, szakmai szervezetekkel kapcsolatot tartani, kiállításokon részt venni. Ezekre a feladatokra keresünk állandó, rugalmas időbeosztással önkéntes munkatársat. A feladatok nagy része otthonról is végezhető.
Kérjük, ha önkéntes munkára jelentkezik hozzánk, írjon nekünk! Jelentkezését a perinatus@perinatus.hu e-mail címre várjuk.

Ha a felsoroltakon túl egyéb témában ajánlaná fel segítségét, azt is örömmel fogadjuk! Köszönjük, hogy idejével támogatja a Perinatus Alapítvány működését!