A műhelybeszélgetéseken, mind pedig az előadásokon a részvétel ingyenes, de kötelezően előzetes regisztrációhoz kötött. A termek kapacitása korlátozott, így a jelentkezések beérkezési sorrendjének megfelelően tudjuk befogadni a műhelybeszélgetéseknél az első 30, az előadásoknál pedig az első 20 jelentkezést. Az ezen felüli jelentkezők automatikusan várólistára kerülnek, így lemondás esetén a listára való felkerülés sorrendjében vesszük fel az érdeklődőkkel a kapcsolatot. A helyszínen történő jelentkezéseket lemondás, illetve meg nem jelenés esetén tudjuk elfogadni.

Szülési fájdalom: Hogyan lesz ellenségből barát?

Fáj, de nem betegség folytán… A szülés során van egy érzés, a fájdalom, amit idáig csak betegség esetén éreztünk és amely azt jelezte: baj van, tegyél meg mindent a fájdalom megszüntetése érdekében. A szülési fájdalom azonban nem a betegség jelölője, hanem egy segítő erő velejárója. Mégis, hogy készülhetünk fel erre a másfajta fájdalomra? Hogyan tudjuk fájdalmat megérteni, megszelidíteni, esetleg megszeretni?

Ez kicsit olyan, mint amilyen a tűz: pusztíthat is, de ha megtanuljuk jól kezelni (pl. kályhában gyújtunk tüzet), akkor meleget is ad.

Kinek szól: nőknek, férfiaknak, babák is jelen lehetnek
Előadó: Nováky Rita szülésznő, perinatális szaktanácsadó
Időpont: 13:00 – 14:30

Jelentkezés: