A műhelybeszélgetéseken, mind pedig az előadásokon a részvétel ingyenes, de kötelezően előzetes regisztrációhoz kötött. A termek kapacitása korlátozott, így a jelentkezések beérkezési sorrendjének megfelelően tudjuk befogadni a műhelybeszélgetéseknél az első 30, az előadásoknál pedig az első 20 jelentkezést. Az ezen felüli jelentkezők automatikusan várólistára kerülnek, így lemondás esetén a listára való felkerülés sorrendjében vesszük fel az érdeklődőkkel a kapcsolatot. A helyszínen történő jelentkezéseket lemondás, illetve meg nem jelenés esetén tudjuk elfogadni.

Stresszoldás a jóga és a relaxáció eszközeivel

A stressz olykor jótékony, sokszor azonban komolyan gátló hatásaival napjainkban minden ember találkozik, ezért kiemelten fontos, hogy tudjuk kezelni az ebből eredő folyamatos feszültséget. A jógikus szemléletmód és a pszichológiai megközelítés komplex módon támogatják egymást a stressz oldásában. Olyan jógagyakorlatokat, légzés- és relaxációs technikát tanulunk, amelyek elősegítik a test és az idegrendszer pihenését, a regeneráló folyamatok beindulását és megalapozhatják az otthoni, egyéni gyakorlást is.

Az elméleti háttérrel is foglalkozó alkalmunkra egyaránt szeretettel várjuk a jógával, relaxációval újonnan ismerkedőket, valamint a már tapasztaltabbakat – ahogy nőket, férfiakat és várandós kismamákat is!

Tervezett létszám: 8-10 fő. Ajánlott a kényelmes, laza ruházat.

Kinek szól: nőknek, férfiaknak
Öltözet: kényelmes, laza ruházat
Csoportvezető: Kozma Kriszta pszichológus és Rózsavölgyi Andrea jógaoktató
Időpont: 13:00-16:00

Jelentkezés: