A műhelybeszélgetéseken, mind pedig az előadásokon a részvétel ingyenes, de kötelezően előzetes regisztrációhoz kötött. A termek kapacitása korlátozott, így a jelentkezések beérkezési sorrendjének megfelelően tudjuk befogadni a műhelybeszélgetéseknél az első 30, az előadásoknál pedig az első 20 jelentkezést. Az ezen felüli jelentkezők automatikusan várólistára kerülnek, így lemondás esetén a listára való felkerülés sorrendjében vesszük fel az érdeklődőkkel a kapcsolatot. A helyszínen történő jelentkezéseket lemondás, illetve meg nem jelenés esetén tudjuk elfogadni.

Bowen Technika a fogantatástól a kisgyermek korig – és még azon is túl 🙂

Interaktív előadásunkon szeretnénk bemutatni, milyen csodálatosan képes reagálni a testünk-lelkünk erre a nagyon lágy és precíz érintésre, amelyet Thomas A. Bowen fejlesztett ki néhány évtizeddel ezelőtt. Ha megkapjuk a biztonságos, elfogadó és megtartó teret, ahol a gyógyító szándék nem beavatkozni, “kijavítani”, blokkokat oldani akar, hanem a legmélyebben lakozó EGÉSZ-ségünkhöz kapcsolódik, s ennek a terében tart meg minket, akkor a blokkjaink, legyenek azok akár testiek, akár lelkiek, elkezdenek megmutatkozni, s a maguk tempójában és idejében feloldódni. Babákkal, kismamákkal, családokkal a születés körüli nagyon érzékeny időszakban csak így lehet igazán és mély szinten segítve dolgozni.

Beszélünk majd arról a sok területről / állapotról, amelyek nagyon jól kezelhetőek a Bowennel: meddőség /terméketlenség, várandósság alatti fizikai/érzelmi problémák, szülés utáni regeneráció, tejelválasztási problémák, a babák alvási- és emésztési nehézségei, sírós, nyugtalan babák, ferde fejtartás, mozgásfejlődési elmaradás, hipotónia vagy túl feszes izomzat…

Aki szeretné, annak lesz lehetősége kipróbálni ezeket a nagyon finom, mégis mélyre ható mozdulatokat.

Kinek szól: anyáknak, apáknak, babáknak
Öltözet: kényelmes ruházat (leggings, melegítő)
Csoportvezető: Járay Dóra és Pinczés Zsuzsa – Bowen Alkalmazók
Időpont: 9:30-11:30

A foglalkozás Facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/489621811573988/

Jelentkezés: