A műhelybeszélgetéseken, mind pedig az előadásokon a részvétel ingyenes, de kötelezően előzetes regisztrációhoz kötött. A termek kapacitása korlátozott, így a jelentkezések beérkezési sorrendjének megfelelően tudjuk befogadni a műhelybeszélgetéseknél az első 30, az előadásoknál pedig az első 20 jelentkezést. Az ezen felüli jelentkezők automatikusan várólistára kerülnek, így lemondás esetén a listára való felkerülés sorrendjében vesszük fel az érdeklődőkkel a kapcsolatot. A helyszínen történő jelentkezéseket lemondás, illetve meg nem jelenés esetén tudjuk elfogadni.

Művészetterápiás műhely anyáknak és babáknak

Gyermekként milyen elképzelésed volt a Anyaságról?
Most hogyan látod magad Anyaként?

Gyermekünk születésével számtalan dolog átértékelődik bennünk. Máshogyan tekintünk magunkra, a párunkra, szüleinkre és egész más értelmet nyernek elképzeléseink a szülői szerepeinkről is. Olykor nehéz elengedni az elképzelt ideákat, és sokszor magunk se vesszük észre a rengeteg nagyszerű működésünket.

Az Anya-Képeim Művészetterápiás Műhelyen az Anyaságunkat meghatározó képekkel fogunk dolgozni. Szeretném, ha az alkalom segítene abban, hogy tisztábban lássuk saját Anya-képünket, hogy megfoghatóvá és megdolgozhatóvá tegyük mindazt, ami eddig talán csak néha-néha került a gondolataink közé.

A részvételhez semmilyen művészeti előképzettség nem szükséges! Nem kell tudni rajzolni, festeni, énekelni, táncolni 🙂

A Műhely teljesen gyerekbarát. Pelenkázni, szoptatni, ringatni ér és én is szívesen babázok, amíg Ti alkottok!

Kinek szól: anyáknak, babáknak
Öltözet: kényelmes ruházat
Csoportvezető: Feketéné Kovács Judit, művészetterápiás csoportvezető
Időpont: 9:30-11:30

A műhely foglalkozás Facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/391684464997851/

Jelentkezés: