A műhelybeszélgetéseken, mind pedig az előadásokon a részvétel ingyenes, de kötelezően előzetes regisztrációhoz kötött. A termek kapacitása korlátozott, így a jelentkezések beérkezési sorrendjének megfelelően tudjuk befogadni a műhelybeszélgetéseknél az első 30, az előadásoknál pedig az első 20 jelentkezést. Az ezen felüli jelentkezők automatikusan várólistára kerülnek, így lemondás esetén a listára való felkerülés sorrendjében vesszük fel az érdeklődőkkel a kapcsolatot. A helyszínen történő jelentkezéseket lemondás, illetve meg nem jelenés esetén tudjuk elfogadni.

Születés a baba szemszögéből – bevezetés az Integratív Babaterápiába

Vajon megtudhatjuk, mit élt át a kisbaba a születése során? Ezidáig azt gondoltuk, hogy nem. Az utóbbi évtizedekben kezdünk csak rálátni arra, hogy a babák egy sajátos testnyelvvel mesélik a magzati létük és születésük történetét. Ha megtanuljuk megérteni ezt a testnyelvet és együttérzéssel hallgatjuk a kisbabánk történetét, nem csak a születési élményének feldolgozását segítjük, hanem olyan fizikai tünetek is enyhülhetnek, mint a hasfájás, evési-emésztési, alvással kapcsolatos problémák vagy a megnyugtathatatlan sírás. A kölcsönös megértésben a szülőkkel való kapcsolódás harmonikusabbá válik és a kötődés mélyül.
A műhelyre során ízelítőt kapunk a módszerből – interaktív módon, elméleti beszélgetéssel és gyakorlatokkal, a résztvevők igényei, kérdései mentén.

Kinek szól: anyáknak, apáknak, babáknak
Előadó: Karádi Júlia
Időpont: 09:30 – 11:30

Jelentkezés: