A műhelybeszélgetéseken, mind pedig az előadásokon a részvétel ingyenes, de kötelezően előzetes regisztrációhoz kötött. A termek kapacitása korlátozott, így a jelentkezések beérkezési sorrendjének megfelelően tudjuk befogadni a műhelybeszélgetéseknél az első 30, az előadásoknál pedig az első 20 jelentkezést. Az ezen felüli jelentkezők automatikusan várólistára kerülnek, így lemondás esetén a listára való felkerülés sorrendjében vesszük fel az érdeklődőkkel a kapcsolatot. A helyszínen történő jelentkezéseket lemondás, illetve meg nem jelenés esetén tudjuk elfogadni.

Mother Nature

“Az Anya Útja – Anyaságról a Természet tükrében. Bemutatkozik a Mother Nature projekt.”

Az anyává válás kivételes személyiség fejlődési lehetőségekkel teli időszak minden nő számára. Mély változásokon megyünk keresztül, kihívások sorával találkozunk, megtanuljuk integrálni ezeket, átalakulunk, fejlődünk. Új készségeket sajátítunk el, és megerősödünk bennük, úgynevezett „finom készségeket”: úgy mint problémamegoldás, empátia, menedzselés és még sok egyéb. Anyává válni beavatási rítus a felnőtt létünk következő szakaszába és a Földanyával való összekapcsolódottságunk megtapasztalásába.

A Mother Nature projekt természeti és művészeti eszközöket felhasználó önismereti tanulási program célja, hogy segítse az anyáknak ennek az időszaknak minél teljesebb megélésével, kapcsolódni a megváltozott belső világukhoz és külső körülményeikhez. Önismereti műhelyeinken Európa öt országában alakulnak női körök anyáknak, akik együtt tanulnak saját Anya útjukról a mozgás-alkotás-Természetben levés gyakorlatain keresztül.

Az interaktív bemutatkozó műhelyhez vizuális segédletként használjuk a László Eszter által illusztrált  Mother Nature kártyacsomagot, mely az Anya Útja 42 princípiumára épül.

Kinek szól: anyáknak, babáknak
Előadó: Berecz Ágnes
Időpont: 09:30 – 11:30

Jelentkezés: