In Utero Filmvetítés

Mi, akik a Perinatus Alaptványban dolgozunk, meggyőződéssel állítjuk, a legújabb tudományos kutatások pedig megerősítenek minket abban, hogy életünk első ezer napja olyan, mint a ház építésénél az alapozás: minél stabilabb alapot teremtünk, annál nagyobb, erősebb házat építhetünk rá.

A születési élmény feldolgozása mellett immár tíz éve dolgozunk azon is, hogy minél több kisbaba kezdje
életét biztos alapokkal, a család tagjai pedig képesek legyenek egymás számára azt nyújtani, ami a
legfontosabb: szeretetet, biztonságot, egymásnak szentelt figyelmet.

Örömteli számunkra, hogy a munkánkban társakra találtunk, egyre több szervezettel együttműködve hirdethetjük az üzenetünket: Óvjátok a (születendő) kisbabát, édesanyát és édesapát, ez az oltalom egy életen át elkíséri őket!

Ezt az üzenetet közvetíti az In Utero c. film is, amely világhírű orvosok, pszichológusok, pszichiáterek segítségével mutatja be az életkezdet egész életet meghatározó erejét.

Mivel a filmben nagyon sok új információ hangzik el, helyenként tabudöntögető, máskor érzelmileg megérintő formában, ezért ha közösségi vetítésre kerül sor, mindenképpen ajánljuk a filmnézést egy beszélgetéssel összekötni, amit egy ebben a témában jártas szakember kísér. Ez lehetőséget nyújt a felmerülő gondolatok, kérdések megbeszélésére és tisztázására.

A film megtekinthető honlapunkon keresztül, de ősszel szervezünk egy beszélgetéssel egybekötött filmvetítést is, ahova várjuk szeretettel.

In Utero videó