Filmforgatás Orosz Katalin munkásságáról

Filmforgatás Orosz Katalin munkásságáról

Mindenkinek köszönjük támogatását, eddig 1,5 millió Ft gyűlt össze a 8 milliós költségvetésből, melyből augusztusban filmre rögzíthettünk egy négy napos “Születni-újjászületni” csoportot. Azóta is érkeznek támogatások, az újabb forgatási napokra és az utómunálatokra továbbra is köszönettel fogadjuk a felajánlásokat!

Orosz Katalin klinikai szakpszichológus, transzperszonális terapeuta 2001-ben dolgozta ki „Születni-újjászületni” pszichoterápiás, sajátélményű csoportját. Az elmúlt 19 évben számos szakember csatlakozott ehhez a munkához, megalakult a Kheiron Transzperszonális Pszichológiai Tanácsadó és Oktató Központ, a Születés Kísérleti Műhely, a Perinatus Alapítvány. Ezekben az években Orosz Katalin vezetésével és munkatársai közreműködésével közel 1200 fő vett részt több mint 100 „Születni-újjászületni” csoporton. Hazánkon kívül Hollandiában, Németországban, Oroszországban, Romániában is zajlottak csoportok.

Az elmúlt évek szakmai tapasztalatai alapján tavaly jelent meg A sorsformáló 9+1 hónap című könyv, melyet S. Nagy Zitával együtt írt. A „Születni-újjászületni” csoport nagykorúvá vált.

Ebből az alkalomból elhatároztuk, hogy erről a munkáról filmet forgatunk, mely a szakmai közönség mellett a szélesebb érdeklődők számára is bemutatja Orosz Katalin perinatális témájú munkásságát. A film forgatását augusztusban kezdtük el, melynek része egy „Születni-újjászületni” csoport filmfelvétele is.

Ez a projekt nagy kihívás mindannyiunk számára, hiszen szívügyünknek érezzük ennek a rendkívüli szakmai életútnak és szellemi örökségnek a bemutatását. Ugyanakkor a filmkészítés során a mindennapok oldaláról meg kell felelnünk egy sor követelménynek, melyben szerencsére sok barát sok-sok önkéntes munkával segít, ám még így is közel 8 millió forintot kell összegyűjtenünk ahhoz, hogy ez az álom valóra válhasson.

Kérjük, támogassa kezdeményezésünket!

Amennyiben a társasági adó hatálya alá tartozó adományozótól érkezik felajánlás, közhasznú alapítványunk támogatási szerződést és igazolást állít ki, mellyel adókedvezmény vehető igénybe.

Számlaszámunk:

Perinatus Alapítvány: 10700385-45236604-52000001

IBAN: HU87-1070-0385-4523-6604-5200-0001

a közleménybe kérjük írja be: „film támogatás”